BOENDE PÅ HJORTSBY TORP

Hjortsby Torp består av flera hus som ligger i närheten av varandra.
Vi har en mysig skånelänga med halmtak (Längan och Loftet) och precis intill ligger Stallet som är omsorgsfullt ombyggt från dåtid till nutid. Hjortsby Torp består även av två nybyggda skånelängor (Logen, Ladan och Stugan).
Våra semesterhus har allt du kan begära för en avkopplande eller aktiv semester.

DSC_0007

Stallet

2 personer

STALLET är vårt minsta boende på 50 m². Här bodde höns och grisar för länge sedan. Idag är Stallet renoverat till en ljus och mysig lägenhet med bjälkar i taket och en vacker tegelvägg i lantköket.

IMG_3560

Längan

2–4 personer

LÄNGAN är vår största lägenhet på 100 m² med öppen planlösning och en härlig utsikt över trädgården, golfbanan och den skånska slätten.

IMG_1489

Loftet

2-4 personer

LOFTET är på 70 m² och ligger på andra våningen på Längan. Loftet har en separat ingång på gaveln med trappa upp. På den rymliga balkongen med utemöbler får ni en fin vy över golfbanan och alla djur som passerar utanför.

stugan

Stugan

2-6 personer

STUGAN är en mellanstor lägenhet på 60 m² och väldigt uppskattad av våra gäster som älskar sol. På er privata altan kan ni njuta länge av kvällssolen och den fantastiska vyn över golfbanan.

DSC_0092

Logen

2-6 personer

LOGEN har tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum. På den rymliga terrassen har ni utsikt över trädgården och Vasatorps golfbana. Logen och Ladan är ett parhus med utrymme för privat boende, men samtidigt det perfekta boendet för två familjer.

111122222

Ladan

2-6 personer

LADAN har tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum. På den rymliga terrassen har ni utsikt över trädgården och Vasatorps golfbana. Ladan och Logen är ett parhus med utrymme för privat boende, men samtidigt det perfekta boendet för två familjer.